Uita-te la ISUS

Obțineți direcție din Biblie

     

Viața poate fi grea uneori. Dar Dumnezeu ne-a oferit ajutor pentru a ne învăța. Ajutorul nostru este în Biblie.

 

     Ați încercat vreodată să faceți ceva greu fără ca cineva să vă învețe? Probabil ai avut nevoie de puțin ajutor.

Viața poate fi grea uneori. Dar Dumnezeu ne-a oferit ajutor pentru a ne învăța. Ajutorul nostru este în Biblie. Dar face mult mai mult decât atât ...

 

     Un profil al celui care te iubește

      Biblia este o scrisoare de dragoste a Creatorului nostru. El te iubește atât de mult, a venit să sufere și să moară, astfel încât să poți trăi cu El pentru totdeauna.

   

        Deși Biblia poate părea complexă, Dumnezeu promite că Duhul Său va călăuzi în tot adevărul. El îți va dezvălui faptele importante despre El și ce înseamnă să-L urmezi.

Nu vă gândiți la Biblie ca la o carte pe care numai oameni instruiți în mod special o pot înțelege. BiBLE este pentru toată lumea. Este plin de gândurile lui Dumnezeu despre el însuși și despre noi: oamenii pe care i-a iubit de dinainte de crearea lumii (Efeseni 1: 4)

Ce puteți găsi în Biblie?

 

   Puteți găsi ajutor real pentru viața de azi. Sper să te continui. Adevărul care te eliberează și îți dă sensul vieții tale. Îndrumări pentru relația dvs. cu oamenii. Cel mai mult, vă spune despre Isus, care a spus, „volumul cărții [Biblie] este scris despre mine” (Psalm 40: 7)

Biblia este povestea lui Dumnezeu.

     

        Povestea a creat și susține totul prin cuvântul Său puternic (Evrei 1: 3) Cu toate acestea, El s-a smerit pe Sine și a luat pentru noi un corp uman slab (Filipeni 2: 8-9). El s-a confruntat cu fiecare ispită pe care o avem, totuși rămas nevinovat și curat. El înțelege suferințele noastre pentru că și El a suferit. El ne permite să fim iertați complet și să fim perfecți pentru că El a murit pe cruce. Isus și-a arătat puterea asupra morții când S-a înviat din morți. Isus este adevăratul autor al Bibliei, la fel cum El este autorul și desăvârșitorul mântuirii noastre eterne.

             

      Uită-te la Isus în Cuvântul Său

 

      Citirea Bibliei nu înseamnă doar a privi povești despre Isus; se uită cu adevărat la Isus. Cuvântul este viu și activ (Evrei 4:12). Este viu deoarece Isus este Cuvântul (Ioan 1: 1). Deși El a murit pentru tine, Isus este viu astăzi. El îți cunoaște gândurile și planurile. Pe măsură ce petreci timp cu El prin Cuvântul Său, El îți oferă o speranță sigură și sigură care devine o ancoră pentru sufletul tău (Evrei 6:19).