Ce trebuie sa faci ca sa fi salvat?

Cum poti fi sigur ,caci ISUS te-a salvat?


Uita-te la ISUS

Dacă ai avut sentimente de îndoială în urma deciziei tale de a-L primi pe Hristos, nu ești singur. Cum poți fi sigur că ești salvat? Cum găsesc creștinii încrederea că vor rămâne în relația lor cu Isus?

      Ce trebuie sa fac ca sa               fiu salvat?

     In primul rand, uita-te la Dumnezeu  ce iti spune ca sa faci sa fi salvat.In Bible spune ca Salvarea este simpla . '' Crede în Domnul Isus şi vei fi mântuit, tu şi casa ta!(Faptele Apostolior 16:31)Mântuirea începe cu „pocăința” - întoarcerea de la păcat și depinde doar de Isus, în loc de tine sau de altcineva. Când oamenii l-au întrebat pe Isus ce fel de lucrare umană îi place lui Dumnezeu, El a spus: „Aceasta este singura lucrare pe care Dumnezeu o dorește de la tine: credința în cea pe care a trimis-o.” (Ioan 6:29).

 


Ce spune Biblia despre salvare:

-Isus este Bunul Păstor, care și-a dat viața pentru oile Sale (Ioan 10:11). Nimeni nu-i poate smulge din strânsoarea Lui (Ioan 10: 28-29).

 

-Cei care vin la El nu vor fi niciodată alungați (Ioan 6:37).

 

-De vreme ce Dumnezeu știe totul de la bun început, acceptarea Lui de tine nu poate fi o greșeală.

 

-El nu-și ia înapoi darurile.

 

-El nu preia chemarea Lui (Romani 11:29).

 

-Copiii lui Dumnezeu sunt sigilați cu Duhul Sfânt - propriul Duh al lui Dumnezeu, care trăiește în voi.

 

-Dumnezeu te vede ca pe copilul Său și îl poți privi pe El ca pe Tatăl tău (2 Corinteni 1:22; Efeseni 1:13; 4:30; Romani 8:15).

 

-Ești păstrat în harul Său, nu prin faptele tale bune, ci de Însuși Dumnezeu: „Tu ești păstrat de puterea lui Dumnezeu pentru că îți pui încrederea în El și vei fi salvat de pedeapsa păcatului la sfârșitul lume "(1 Petru 1: 5).

 

=Dumnezeu vă poate împiedica să vă părăsiți credința.

 

-El vă va prezenta curat și fără vină atunci când îl veți întâlni cu El într-o sărbătoare veselă a slavei Sale (Iuda 24).

Când mă uit la Isus, puterea și promisiunea lui Dumnezeu mă asigură de mântuirea mea.

Sentimentele vin și pleacă. Greșelile noastre ne fac uneori să ne întrebăm dacă suntem chiar salvați.

 

Isus este credincios, chiar și atunci când nu suntem. Dumnezeu cunoaște luptele noastre și ne amintește cu blândețe să ne uităm la Isus.

 

Dacă te încrezi doar în Isus - viața Lui fără păcat, moartea Lui pentru tine, întoarcerea Lui din morți și promisiunile Sale credincioase - poți ști că ai viață veșnică (1 Ioan 5:13).