Why do you worry?                     De ce te ingrijorezi?

Apoi le-a zis ucenicilor Săi: ,''„De aceea vă spun: nu vă îngrijoraţi de viaţa voastră, gândindu-vă ce veţi mânca, nici de trupul vostru, gândindu-vă cu ce vă veţi îmbrăca!                                                 Luca 12:22

             Preaiubiților , nu mai e nevoie să te îngrijorezi sau să te străduiești. În această frumoasă pildă, Isus le-a spus celor care au fost distrași de preocupările vieții lor să ia în considerare păsările aerului și plantele de pe pământ.

   

                Ia în considerare modul în care Dumnezeu oferă tot ceea ce au nevoie și modul în care acestea prosperă din cauza îngrijirii sale.  Luați în considerare pentru un moment, atunci modul în care acestea nu cresc anexious cu preocupările lor pentru nevoile zilnice. Dumnezeu ne oferă. Întotdeauna.  

    

       Ce mult mai valoros, spune salvatorul, nu-i așa? Cu siguranta , dacă Dumnezeu poate face acest lucru pentru lumea naturala, el poate oferi pentru noi. Dumnezeu nu este mai puțin credincios copiilor săi. Poate chiar mai mult.

 

       Aceasta este această lucrare a celor care nu îl cunosc pe tatăl ceresc pentru a se strădui și a-și face griji pentru viețile lor. Este lucrarea copiilor săi să aibă încredere și să depindă de el cu viața lor. Nu trebuie să ne temem sau să ne facem griji.

 

      Să nu ne purtăm străduindu-ne să ne construim propriul regat pământesc, în loc să știm că Dumnezeu ne vede nevoile pe măsură ce ne ridicăm în fiecare dimineață. Oferiți preocupările pe care le avem atât de aproape de inima noastră  catre EL care aude rugăciunile noastre și va răspunde atunci când vom apela.

        Nu ne permitem să ne facem griji să ne târâm în inimile noastre și să ne furăm bucuria și speranța că avem încredere în Dumnezeu. În vremuri de îndoială și teamă, ne putem încuraja unii pe alții să-L căutăm pe Dumnezeu și Împărăția lui mai întâi.

  

      Mâna lui iubitoare și ochii lui ce ne vor oferi tot ceea ce  ne trebuie în fiecare zi.
 FII FOARTE BINECUVÂNTAT!!

 

   RUGACIUNE :

 Tata , speranța mea este în tine toată ziua. Vreau să  adresez o inimă de încredere și de bunăvoință, care ar depinde de tine pentru toate nevoile mele. Iartă-mă, DOAMNE, pentru îndoielile mele, pentru temerile mele și pentru străduința mea. Amintește-mi că ești DUMNEZEU cel care aude când sun și îmi răspunde întotdeauna din depozitul tău bogat de provizii.

Mulțumesc Doamne .

Te laud și te slavesc în numele lui Iisus  cel mare. 

AMIN!!